​Lavt selvværd

”Sindets usynlige handicap"

En del af os, også de af os, der ellers ser meget velfungerende ud, er vokset op med en meget begrænsende opfattelse af os selv – et lavt selvværd. Som psykoterapeut kan jeg hjælpe dig!

Et lavt selvværd kan påvirke vores livskvalitet og identitet. Vi vil i mange situationer ofte hører en hård og fordømmende indre stemme, som har travlt med at fortælle os, om alt det vi skal holde os fra, alt det vi ikke kan finde ud af - og at vi ikke har nogen værdi for andre.

At leve med en hård ”indre kritiker” er pinefuldt og kan fastlåse os i en tilstand, hvor udvikling kan opleves som farligt. Et lavt selvværd er ofte præget af følelsen skam og kan opleves som et usynligt handicap, fordi det begrænser os i vores tro og tillid til os selv.

I terapien arbejder vi med de erfaringer, der har ført til et lavt selvværd og med den fordømmende indre stemme ” den indre kritiker”.

​Vi undersøger om stemmen egentlig tilhører dig – eller om den kommer et andet sted fra, og er nysgerrige på, hvorfor den kan være opstået, og hvad dens formål er.

​Vi arbejder også med at identificere dine begrænsende overbevisninger og undersøger, ​hvad de betyder for dit liv og den måde du oplever dig selv på.

​Det vil også være hensigtsmæssigt at undersøge dine værdier og dine ressourcer og se om der kan opstå nogle mere positive perspektiver på din opfattelse af dig selv, - altså nogle nye gode historier om hvem du er.

At arbejde med et lavt selvværd skal gerne føre hen til en større integritet, mere autencitet og mere livsglæde. Altså en bedre selvfølelse og et bedre selvværd.​​

​Adresse Valby

Hvide hus

Valbygårdsvej 64A
​2500 Valby

Telefon

21 43 13 35

Alle dage kl. 08-22