Referencer​

Susanne er en dygtig terapeut, der forstår tavshedens kunst, så man får ro til selv at finde frem til de problemstillinger og løsninger, som er vigtige. Susanne har hjulpet mig til at få sat ord på nogle ting, som jeg ikke vidste betød så meget for mig. – Og vigtigst, Susanne hjalp mig med at finde min styrke igen, og gav mig modet til at turde være mig.

Trine B.​

For mig som klient har mødet med Susanne altid været noget helt særligt. Susanne formår med en stor varme og faglighed at skabe et ikke fordømmende rum, hvor jeg har følt mig tryg og turdet åbne op. Susanne har på fineste måde formået at holde om min sårbarhed, hvilket har givet mig en ny accept, indsigt og forståelse af mig selv som menneske og hjulpet og støttet mig igennem de temaer, der viste sig i terapierne.

Christian.B.H.​

Jeg kom til Susanne, fordi jeg følte mig fortabt. Hvorfor fik jeg det sådan? Hvordan kunne jeg flytte mig? Imellem samtalerne øvede jeg mig "ude i verden" på baggrund af min nye selvindsigt. Susanne forstod, at processen var udfordrende og var med sin ikke-dømmende væremåde den bedst tænkelige støtte.

Anne L. H

Adresse Valby

Kbh. Terapeuterne

Valby Tingsted 7
​2500 Valby

CVR: 40308334

mail@susannemoebius.dk

Telefon

21 43 13 35

Alle dage kl. 08-22