​Psyko​terapeut Susanne Møbius

Referencer​

Susanne er en dygtig terapeut, der forstår tavshedens kunst, så man får ro til selv at finde frem til de problemstillinger og løsninger, som er vigtige. Susanne har hjulpet mig til at få sat ord på nogle ting, som jeg ikke vidste betød så meget for mig. – Og vigtigst, Susanne hjalp mig med at finde min styrke igen, og gav mig modet til at turde være mig.

Trine B.​​

For mig som klient har mødet med Susanne altid været noget helt særligt. Susanne formår med en stor varme og faglighed at skabe et ikke fordømmende rum, hvor jeg har følt mig tryg og turdet åbne op. Susanne har på fineste måde formået at holde om min sårbarhed, hvilket har givet mig en ny accept, indsigt og forståelse af mig selv som menneske og hjulpet og støttet mig igennem de temaer, der viste sig i terapierne.

Christian.B.H.​

Jeg kom til Susanne, fordi jeg følte mig fortabt. Hvorfor fik jeg det sådan? Hvordan kunne jeg flytte mig? Imellem samtalerne øvede jeg mig "ude i verden" på baggrund af min nye selvindsigt. Susanne forstod, at processen var udfordrende og var med sin ikke-dømmende væremåde den bedst tænkelige støtte.

Anne L. H

Få livsglæden tilbage

​Kontakt mig i dag

Vil du høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte mig ved at udfylde formularen herunder. Jeg vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Psykoterapeut Susanne Møbius

Valby Tingsted 7, 2500 Valby

Klik her for rutevejledning

CVR: 40308334

Kontaktoplysninger

Telefon: 21 43 13 35

E-mail: mail@susannemoebius.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket