​Psyko​terapeut Susanne Møbius

Behandling af lavt selvværd

”Sindets usynlige handicap"

En del af os, også de af os, der ellers er velfungerende ud af til, er vokset op med en meget begrænsende opfattelse af os selv – et lavt selvværd. Det kan give os nogle gener i voksenlivet som kan være udfordrende i forholdt til identitet, job og tætte relationer. Som psykoterapeut kan jeg hjælpe dig med behandling af lavt selvværd!

Jeg praktiserer i Valby, hvor jeg tager imod klienter fra Vallensbæk, Hvidovre, Rødovre og omegn.​

​​

Hvad er lavt selvværd?

Et lavt selvværd kan påvirke vores livskvalitet og identitet. Vi vil i mange situationer ofte høre en hård og fordømmende indre stemme, som har travlt med at fortælle os, om alt det, vi skal holde os fra, alt det vi ikke kan finde ud af – at vi skal tage os sammen og at vi ikke har nogen værdi for andre.

Mange oplever også, at stemmen er kritisk og udskammende overfor krop og udseende.

At leve med en hård ”indre kritiker” er pinefuldt og kan fastlåse os i en tilstand, hvor udvikling kan opleves som farligt. Et manglende eller lavt selvværd er ofte præget af følelsen skam og kan opleves som et usynligt handicap, fordi det begrænser os i vores tro og tillid til os selv.

Udover en hård "indre kritiker" er et lavt selvværd ofte også præget af andre smertefulde tilstande.
​​
F.eks. angsten for at blive afvist, ensomhed, svært ved at tage initiativ, øget sårbarhed i forhold til andres vurderinger, svært ved tætte og intime relationer, trang til at være perfekt og tilbagetrækning i sociale fællesskaber.

At arbejde terapeutisk ved behandling af lavt selvværd skal gerne føre til en større integritet, mere autenticitet og mere livsglæde. Altså en bedre selvfølelse, mere mod til at turde være den du er - og en positiv opfattelse af eget værd.

Kontakt mig og hør mere om behandling af lavt selvværd

Ønsker du at få et bedre selvværd og vil du gerne have støtte til at opnå det? Så er du meget velkommen til at kontakte mig for at høre mere eller bestille en tid. Jeg står klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål.

Du kan kontakte mig på telefon 21 43 13 35 eller e-mail mail@susannemoebius.dk.

​Sådan foregår terapien

​​I terapien arbejder vi med de erfaringer, der har ført til et lavt selvværd og med den fordømmende indre stemme ”den indre kritiker”.

​Vi undersøger om stemmen egentlig tilhører dig – eller om den kommer et andet sted fra, og er nysgerrige på, hvorfor den kan være opstået, og hvad dens formål er.

​Ved behandling af lavt selvværd arbejder vi også med at identificere dine begrænsende overbevisninger og undersøger, ​hvad de betyder for dit liv og den måde du oplever dig selv på.

I terapien vil det også være hensigtsmæssigt at undersøge dine værdier og dine ressourcer og se, om der kan opstå nogle mere positive perspektiver af din opfattelse af dig selv, - altså nogle nye gode historier om, hvem du er.

Få livsglæden tilbage

​Kontakt mig i dag

Vil du høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte mig ved at udfylde formularen herunder. Jeg vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Psykoterapeut Susanne Møbius

Valby Tingsted 7, 2500 Valby

Klik her for rutevejledning

CVR: 40308334

Kontaktoplysninger

Telefon: 21 43 13 35

E-mail: mail@susannemoebius.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket