Hvad er psykoterapi?​

Psykoterapi er en samtaleform, som foregår i et trygt, empatisk og vurderingsfrit rum. Vi tager udgangspunkt i din indre verden, sådan som du oplever den og arbejder med det, der er vigtigt for dig. Samtalen foregår som en ligeværdig dialog, og i et tempo, der er afstemt efter dine behov. Der er intet, der er for stort eller for småt, og der er intet, der er rigtigt eller forkert at bringe ind i terapien.

Målet er, at du går fra den terapeutiske session med nye refleksioner, nye perspektiver, ny indsigt og mere afklaring, som kan hjælpe dig videre i dit liv.​

Du vil ikke opleve vejledning eller rådgivning fra mig, da terapien bygger på princippet om, at vejen til forandring skal findes inden i dig, som klient, for at være virksom.

Psykoterapi kan bla. hjælpe til selvudvikling, bearbejdning af smertefulde eller svære følelser og symptomer, samt give indsigt i sammenhænge, der er medvirkende til uhensigtsmæssige mønstre og reaktioner .

Jeg har ingen retningslinier for, hvor mange sessioner et forløb skal strække sig over. Det er dig som klient, der bestemmer, og du kan til hver en tid stoppe forløbet, hvis det er det du ønsker.​

Vil du høre mere om psykoterapi? Du er velkommen til at kontakte mig på telefon 21 43 13 35 eller e-mail mail@susannemoebius.dk.

Adresse Valby

Kbh. Terapeuterne

Valby Tingsted 7
​2500 Valby

CVR: 40308334

mail@susannemoebius.dk

Telefon

21 43 13 35

Alle dage kl. 08-22