​Psyko​terapeut Susanne Møbius

Behandling af depression ved hjælp af psykoterapi

”Når det føles som at være i et sort hul"

Går du rundt og føler, at du har mistet alt din livsglæde? Der kan være mange gode grunde til, at vi i perioder mister retning og mening i vores liv. Jeg, Susanne Møbius, tilbyder behandling af depression med psykoterapi. Jeg holder til i Valby, hvor jeg tager imod klienter fra bl.a. Hvidovre, Rødovre og Vallensbæk.

Som psykoterapeut er jeg medlem af Dansk Psykoterapiforening, hvilket er din sikkerhed for en professionel og nærværende behandling.

Det kan være forløsende, indsigtsfuldt og helende at arbejde med sin depression eller de depressive tanker i terapien. At bringe det svære frem i lyset og italesætte det, kan give dig nogle nye måder at tænke og handle på fremover. Hver gang det svære bliver italesat med ord, sker der en forandring.

Hvad er en depression?

Rigtig mange mennesker har perioder i deres liv, hvor de oplever tilværelsen som svær – hvor de føler, at de falder ned i ”et sort hul”. Nogen vil kalde det en livskrise – andre kalder det depression. Der kan være flere symptomer – man kan blive trist, indadvendt, græde umotiveret, være fyldt af negative tanker eller have svært ved at komme op om morgenen.

Der kan være mange grunde til, at der opstår en depression. Måske former tilværelsen sig ikke som forventet. Arbejdslivet kan opleves som kedeligt og meningsløst eller der kan mangle nogle gode og nære relationer. For nogen kan der også opstå en pludselig og uventet livsændring eks. skilsmisse eller sygdom, som kan være en udløsende faktor for en depression. En depression eller en depressiv tilstand kan derfor dække over mange forskellige vilkår og omstændigheder i livet.

Ofte går vi i længere tid og siger til os selv, at vi ”bare skal tage os sammen”! Men det er sjældent en løsning. I terapien til behandling af depression opholder vi os sammen i det, der er svært. Vi undersøger og udforsker det svære og ser, om der ligger ubearbejdede erfaringer, følelser eller skjulte budskaber gemt.

Vi undersøger også, om der er nogle begrænsende overbevisninger eller skjulte værdier, der kan være værd at sætte mere fokus på for at ændre den depressive tilstand.​

I arbejdet med behandling af depression vil det også være naturligt, at vi undersøger og fokuserer på dine ressourcer for at finde nye veje at gå – selvom det kan opleves vanskeligt nu og her.

Det har ingen betydning om du har en diagnosticeret depression eller bare oplever dig deprimeret, trist og nedtrykt, begge tilstande er velegnede for psykoterapi.

Ring til mig i dag for at bestille en tid

Ønsker du hjælp til behandling af depression? Du skal aldrig tøve med at kontakte mig for at høre mere eller bestille en tid. Jeg står klar til at hjælpe dig.

Du kan ringe til mig på telefon: 21 43 13 35 eller skrive en e-mail til: mail@susannemoebius.dk.​

Få livsglæden tilbage

​Kontakt mig i dag

Vil du høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte mig ved at udfylde formularen herunder. Jeg vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Psykoterapeut Susanne Møbius

Valby Tingsted 7, 2500 Valby

Klik her for rutevejledning

CVR: 40308334

Kontaktoplysninger

Telefon: 21 43 13 35

E-mail: mail@susannemoebius.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket